• Informacje

        •  

          Warszawa, 17.11.2017 r.

          O G Ł O S Z E N I E

          Komisja Przetargowa  powołana przez dyrektora Szkoły Podstawowej
          nr 185 im. UNICEF, ul. Bora Komorowskiego 31, Warszawa
          informuje, że w wyniku:

          Procedury prowadzonej  w trybie „Ogłoszenia o konkursie na dostawę”, dostawcami produktów do stołówki szkolnej  w 2018 r. będą:

          - Agnes S.J.

          - Janex Sławomir i Elżbieta Wiesiak  S.J.

          - Lemon Arkadiusz Lisowski

          - Ovotzer Serwice S.C

          - Piekarnia Sokołowska Sp. z o.o.

          - Salsabil Europa Sp. z o.o.

          - WARMLECZ Jacek Zając

          Za Komisję Przetargową

          Bożenna Pawłowska - przewodnicząca

          Zatwierdziła

          Ewa  Żochowska  - dyrektor


          UWAGA!

          Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady Nr 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, które ze szczególnym uwzględnieniem alergenów, muszą być łatwo dostępne tak, aby rodzic miał świadomość, że w odniesieniu do danej żywności występują kwestie związane z alergiami i nietolerancją pokarmową.

          W związku z powyższym przy jadłospisie będzie można znaleźć spis alergenów.

          Numery alergenów występujących w posiłkach:

          1. Zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, pszenica kamut)

          2. Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)

          3. Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)

          4. Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)

          5. Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie)

          6. Soja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)

          7. Mleko i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)

          8. Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan,
          orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy oraz produkty
          przygotowane na ich bazie)

          9. Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)

          10. Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)

          11. Nasiona sezamu i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)

          12. Dwutlenek siarki

          13. Łubin (produkty przygotowane na ich bazie)

          14. Mięczaki (produkty przygotowane na ich bazie)

          Do przygotowania posiłków używane są przyprawy:

          pieprz, ziele angielskie, lubczyk, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, cynamon, zioła prowansalskie, papryka słodka, ocet balsamiczny.

          Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu,
          mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.

           

           


          Warszawa, 13 XII 2016r.

           

          OGŁOSZENIE

          Komisja Przetargowa  powołana przez dyrektora Szkoły Podstawowej nr 185 im. UNICEF, ul. Bora Komorowskiego 31  Warszawa informuje, że w wyniku:

          Procedury prowadzonej  w trybie „Ogłoszenia o konkursie na dostawę”, dostawcami produktów do stołówki szkolnej  w 2017 r. będą:

          - Ovotzer Serwice S.C

          - Piekarnia Sokołowska Sp. z o.o.

          - Janex Sławomir i Elżbieta Wiesiak  S.J.    

          - Agnes S.J.

          - Salsabil Europa Sp. z o.o.

          - Lemon Arkadiusz Lisowski

           

          Za Komisję Przetargową

          Bożenna Pawłowska - przewodnicząca

           

          Zatwierdziła

          Ewa  Żochowska  - dyrektor

           


          OGŁOSZENIE O KONKURSIE NA DOSTAWĘ:

          POBIERZ: OGŁOSZENIE.pdf

          zal_1_formularz_ofertowy_(art._og__lnospo__ywcze).doc

          zal_2_formularz_ofertowy_(warzywa_i_owoce___wie__e__.docx

          zal_3_formularz_ofertowy_(mirso_i_wrdliny).doc

          zal_4_formularz_ofertowy_(mro__onki__ryby).doc

          zal_5_formularz_ofertowy_(pieczywo_i_wyr._cukiernicze).doc

          zal_6_formularz_ofertowy_(wyroby_garma__eryjne).doc

          zal_7_formularz_ofertowy_(jaja_konsumpcyjne).doc

          zal_8_formularz_ofertowy_(sok_naturalny__nie_s-odz.docx

          zal_9_oswiadczenie_o_braku_podstaw_do_wykluczenia_za-.docx

          zal_10_oswiadczenie_(wykluczenie).doc

           


          WAŻNA INFORMACJA DOTYCZĄCA OBIADÓW SZKOLNYCH

          W  związku z centralizacją rozliczeń z tytułu podatku od towarów i usług m.st. Warszawa oraz terminami z nią związanymi, zostaliśmy zobligowani do bezwzględnego  przestrzegania Zarządzenia nr 2317/2012  prezydenta Warszawy odnośnie terminów wpłat za żywienie uczniów.

          Niedokonanie wpłaty do ostatniego dnia miesiąca za miesiąc następny oznacza rezygnację  z obiadów szkolnych.

          Kierownik administracyjny SP 185

          Bożenna Pawłowska


          Komisja Przetargowa powołana przez dyrektora Szkoły Podstawowej nr 185

          im. UNICEF, ul. Bora Komorowskiego 31 w Warszawie informuje, że w wyniku:

           

          1. Procedury zamówienia publicznego w trybie art. 69-73 Ustawy PZP w 2016 r. dostawcami produktów do stołówki szkolnej będą:

           

          - Ovotzer Serwice S.C

          - Piekarnia Sokołowska Sp. z o.o.

          - Janex Sławomir i Elżbieta Wiesiak  S.J.    

          - Agnes S.J.

           

          1. Procedury zamówienia publicznego w trybie art. 66.1 i art. 67 ust. 1.4 Ustawy PZP w 2016 r. dostawcami produktów do stołówki szkolnej będą:

           

          - Firma Handlowa JB S.J.

          - Ovotzer Service S.C.

           

          Za Komisję Przetargową

          Bożenna Pawłowska - przewodnicząca

           

          Zatwierdziła

          Ewa  Żochowska - dyrektor

    • Kontakty

      • SZKOŁA PODSTAWOWA NR 185 IM. UNICEF
      • (+22) 613 58 78, fax (+22) 613 48 64
      • ul. Gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 31 03-982 Warszawa Poland
    • Logowanie

  • Nasze media społecznościowe

  • Deklaracja dostępności cyfrowej i architektonicznej

  • Biuletyn informacji publicznej
  •  

    Budynek i teren szkoły objęte są monitoringiem wizyjnym